Veliki broj radova na Aglomerciji Našice i ovaj mjesec

Zahvaljujući nešto ljepšem vremenu i slabijoj zimi radovi na našičkoj Aglomeraciji su u punom jeku. Tako je 7. veljače u Ulicama I. G. Kovačića, Ž. Fašizma, A. Starčevića, M. Kraljevića, Mosorska zbog planiranih radova koje izvodi tvrtka Niskogradnja Marjanović došlo do privremenog prekida vodoopskrbe, a ista se normalizirala u večernjim satima.

Zatim je zbog planiranih radova prespajanja na novi dio cjevovoda koji izvodi tvrtka Niskogradnja Marijanović u petak, 10.02. u periodu od 8:00 do 16:00 h došlo do privremenog prekida isporuke vode u najvišim dijelovima grada Našica, a do značajnog poremećaja u vodoopskrbi u vidu smanjenja tlaka došlo je u prigradskim naseljima, te općinama Donja Motičina, Feričanci i Podgorač. Do normalizacije vodoopskrbnog sustava došlo je u noćnim satima.

Zbog istih je radova, odnosno prespajanja cjevovoda koji izvodi tvrtka Niskogradnja Marijanović 23.02. u periodu od 8:00 do 14:00 sati došlo do privremenog prekida vodoopskrbe u Našicama u ulicama A.G. Matoša, V. Nazora te Sunčanoj ulici od kućnog broja 1 do 13. I na kraju treba napomenuti kako je cilj ovog projekta osigurati kontinuiranu i pouzdanu opskrbu pitkom vodom za sve stanovnike koji se nalaze unutar njezinog područja.